Pakettiauton vuokraus edullisesti – vuokrafirmat vertailussa

Pakettiauton vuokraus vertailu Helsinki Espoo Vantaa Tampere Turku

Oletko muuttamassa tai siirtämässä isompia tavaroita? Tarvitsetko pakettiautoa lyhytaikaiseen käyttöön?

Pakettiauton vuokraus netissä on helppoa ja erilaisia palveluntarjoajia löytyy useita. Sopivaa pakettiautoa valitessa kannattaa kuitenkin pitää mielessä muutamia perusasioita kalliiden virheiden välttämiseksi.

Lue alta vinkit pakettiauton vuokraukseen ja katso lista paikkakuntasi palveluntarjoajista. Mikäli tarvitset varastotilaa muuttosi yhteydessä, lue myös vertailu pienvarastoista alueellasi.

Vinkit sinulle sopivimman pakettiauton vuokraukseen

Vaikka pakettiauton vuokraus netissä on helppoa ja vaihtoehtoja on tarjolla useita, kannattaa sinulle sopivimman pakettiauton etsinnässä pitää mielessä ainakin seuraavat asiat:
1. Vertaile vuokrahintoja: Vuokrahinnoissa eri palveluntarjoajien välillä voi olla suuria eroja
2. Valitse riittävän suuri pakettiauto: Varmista, että suurimmat tavarasi mahtuvat autoon
3. Tarkasta vuokraan sisältyvät kilometrit: Varmista, että kilometrit riittävät omaan tarpeeseesi
4. Tarkasta minimi vuokra-aika: Lyhyeeseen tarpeeseen voi riittää jopa yhden tunnin vuokra
5. Tarkasta nouto- ja palautuspisteiden sijainnit: Edullinen pakettiauto voi muuttua kalliiksi, jos se sijaitsee kaukana
6. Tarkasta hintaan sisältyvät vakuutukset: Omavastuun suuruudessa voi olla isojakin eroja vuokrafirmojen välillä
7. Tarkasta vaadittu ajokorttiluokka: Usein tavallinen B-ajokortti riittää, mutta asia kannattaa varmistaa etukäteen

Pakettiauton vuokraus – Espoo

Pakettiauton vuokraus Espoossa onnistuu useammalta eri toimijalta. Alla olevassa taulukossa on esitelty muutamia tunnettuja pakettiauton vuokrausfirmoja.

pakettiauton vuokraus espoo

Taulukossa esitellyillä firmoilla (24Rent, Pakuovelle.com, Pakukympilla.fi ja BestRent.fi) on useita eri toimipisteitä Espoossa. Siten pakettiauto on mahdollista saada käyttöösi tarvittaessa suhteellisen läheltä.

Pakettiautojen koossa on merkittäviä eroja. 24Rent tarjoaa vuokralle myös isoja (16m3) pakettiautoja, jotka luonnollisesti mahdollistavat isommat muuttokuormat tai isompien tavaroiden kuljettamisen.

Pakuovelle.com ja Pakykympilla.fi vuokraavat pakettiautoja myös lyhyeksi aikaa (esim. yhdeksi tunniksi). 

Kahden tunnin vuokra-ajan hinnoissa on jonkin verran eroa. Hinnaltaan edullisimmat ovat Pakukympilla.fi ja 24Rent.

Pakettiauton vuokraus – Helsinki

Helsingissä pakettiauton vuokraus onnistuu helposti autovuokraamoiden määrän ollessa suuri. Alla olevaan taulukkoon on koottu yleisesti käytettyjä pakettiautovuokraamoja.

pakettiauton vuokraus helsingissä

Esimerkkifirmoilla (24Rent, Pakuovelle.com, Pakukympilla.fi ja Vuokraapaku.fi) on kaikilla useampi toimipisteitä ympäri Helsinkiä. Siten auton saa yleensä vuokrattua suhteellisen läheltä kotialuettaan.

Vuokraapaku.fi tarjoaa alueen isoimmat (jopa 22m3) pakettiautot vuokralle. Pienempiin kuormiin sopia pakettiautoja (6m3) löytyy Pakuovelle.com lukuun ottamatta kaikilta muilta esimerkin firmoilta.

Pakuovelle.com ja Pakukympilla.fi mahdollistavat myös lyhyet, yhden tunnin autovuokrat.

Esimerkissä käytetyillä hinnoillaan Vuokraapaku.fi on edullisin vaihtoehto. Edullisimmillaan sen pakettiauton voi saada kahdeksi tunniksi 9€/h hintaan.

Muut palveluntarjoajat Helsingissä ja Espoossa

Pakettiauton vuokraus onnistuu myös monelta muulta palveluntarjoajalta. Esimerkiksi Omago -yhteiskäyttöautopalvelun jäsenet voivat vuokrata pakettiauton palvelun kautta. Lisää tietoa Omagosta ja yhteiskäyttöautopalveluista löydät: Yhteiskäyttöautot Helsingissä ja Yhteiskäyttöautot Espoossa.

Pakettiauton vuokraus – Vantaa

Pakettiauton vuokraus Vantaalla onnistuu useamman autovuokraamon kautta. Alla olevassa taulukossa on esitelty tyypillisiä vaihtoehtoja vuokraukseen.

pakettiauton vuokraus vantaa

Koosteen autovuokraamot (24Rent, Pakuovelle.com, Pakukympilla.fi ja Teboil Tikkurila) vuokraavat pakettiautoja useassa eri toimipisteessä ympäri Vantaata.

Pakettiautoja on saatavilla useissa eri kokoluokissa (6 – 16m3). Isoimmat pakettiautot löytyvät 24Rent:in valikoimasta.

Lyhytaikaiseen tarpeeseen, yhdeksi tunniksi pakettiautoja saa 24Rent:iä lukuun ottamatta kaikista vuokraamoista.

Esimerkin hinnoiltaan Pakukympilla.fi ja 24Rent ovat edullisimmat vaihtoehdot pakettiauton vuokraukseen. Toki erot eivät ole isoja varsinkaan lyhytaikaisissa vuokrissa.

Pakettiauton vuokraus – Tampere

Pakettiauton vuokraus onnistuu Tampereella useammalta palveluntarjoajalta. Alla on muutamia esimerkkejä alueen yrityksistä:

Pakettiauton vuokraus vertailu Tampere

Pakettiauton vuokraus Tampereella onnistuu useammasta eri sijainnista. Taulukossa esitellyistä autovuokraamoista (24Rent, Pakuovelle.com, Autorentti) kaikilla on autoja useamassa toimipisteessä.

Tarjolla on hyvinkin erikokoisia pakettiautoja erilaisiin tarpeisiin. Rentcenter ja Autorentti tarjoavat isoja, jopa 20m3 kokoisia pakettiautoja vuokralle. Pienimmät pakettiautot taas ovat noin 6m3 kokoisia ja soveltuvat hyvin pienemmän kuorman tai esineen kuljettamiseen.

Pakuovelle.com on taulukon autovuokaamoista ainoa, joka mahdollistaa lyhyen, yhden tunnin pakettiauton vuokrauksen. Muilla minimiaika vuokraukselle on kaksi tuntia.

Esimerkkitapauksessa eri vuokrafirmat ovat hinnaltaan aika lähellä toisiaan. 24Rent, Autorentti ja Rentcenter tarjoavat kahden tunnin pakettiauton vuokrausta alkaen noin 15€/h hintaan. Pakuovelle.com on hieman esimerkin muita firmoja kalliimpi.

Pakettiauton vuokraus – Turku

Turussakin pakettiauton vuokraus onnistuu helposti useamman vuokrafirman kautta. Alla on esitelty muutamia yleisiä vuokrafirmoja:

pakettiauton-vuokraus-firmojen-vertailu-turussa

Taulukossa olevat autovuokraamot (24Rent, Pakuovelle.com, Turkupaku.fi ja Vuokrapakettiauto.fi) myötä pakettiauton vuokraus on mahdollista useasta eri sijainnista Turussa.

Pakettiautoja on hyvin saatavilla eri kokoisina. Pienimmät pakettiautot ovat kooltaan hieman alle 6m3. Isompaan kuljetustarpeeseen 24Rent tarjoaa jopa 16m3 kokoisia pakettiautoja.

Pakuovelle.com mahdollistaa lyhyet, jopa yhden tunnin autovuokrat. Muilla vuokraamoilla lyhimmät vuokra-ajat ovat 2-3 tuntia.

Esimerkin tapauksessa pakettiauton vuokraus kustantaisi suurin piirtein saman verran (n. 15€/h) 24Rent:llä, Turkupaku.fi:llä sekä Vuokraapekttiauto.fi:llä.

Huom. artikkelin tiedot perustuvat omaan parhaaseen ymmärrykseen mainittujen yhtiöiden palveluista. Palveluiden ehdot ja itse palvelut kehittyvät kuitenkin jatkuvasti, joten suosittelen aina tarkastamaan ajankohtaiset tiedot palveluista ja palvelujen ehdoista ennen ostopäätöksen tekemistä