Pakettiauton vuokraus edullisesti – vuokrafirmat vertailussa

Pakettiauton vuokraus vertailu Helsinki Espoo Vantaa Tampere Turku

Oletko muuttamassa tai siirtämässä isompia tavaroita? Tarvitsetko pakettiautoa lyhytaikaiseen käyttöön?

Pakettiauton vuokraus netissä on helppoa ja erilaisia palveluntarjoajia löytyy useita. Sopivaa pakettiautoa valitessa kannattaa kuitenkin pitää mielessä muutamia perusasioita kalliiden virheiden välttämiseksi.

Lue alta vinkit pakettiauton vuokraukseen ja katso lista paikkakuntasi palveluntarjoajista. Mikäli tarvitset varastotilaa muuttosi yhteydessä, lue myös vertailu pienvarastoista alueellasi.

Vinkit sinulle sopivimman pakettiauton vuokraukseen

Vaikka pakettiauton vuokraus netissä on helppoa ja vaihtoehtoja on tarjolla useita, kannattaa sinulle sopivimman pakettiauton etsinnässä pitää mielessä ainakin seuraavat asiat:
1. Vertaile vuokrahintoja: Vuokrahinnoissa eri palveluntarjoajien välillä voi olla suuria eroja
2. Valitse riittävän suuri pakettiauto: Varmista, että suurimmat tavarasi mahtuvat autoon
3. Tarkasta vuokraan sisältyvät kilometrit: Varmista, että kilometrit riittävät omaan tarpeeseesi
4. Tarkasta minimi vuokra-aika: Lyhyeeseen tarpeeseen voi riittää jopa yhden tunnin vuokra
5. Tarkasta nouto- ja palautuspisteiden sijainnit: Edullinen pakettiauto voi muuttua kalliiksi, jos se sijaitsee kaukana
6. Tarkasta hintaan sisältyvät vakuutukset: Omavastuun suuruudessa voi olla isojakin eroja vuokrafirmojen välillä
7. Tarkasta vaadittu ajokorttiluokka: Usein tavallinen B-ajokortti riittää, mutta asia kannattaa varmistaa etukäteen

Vertailun toteutustapa

Vertailuihin on valittu esimerkin omaisesti muutamia yrityksiä eri paikkakunnilta. Listat eivät ole kaiken kattavia, ja muitakin palveluntarjoajia saattaa löytyä paikkakunnalta. Tiedot vertailuun on poimittu yritysten nettisivuilta oman parhaan ymmärrykseni perusteella. Hintavertailussa on käytetty esimerkkitapausta, jossa pakettiauto vuokrattaisiin kahdeksi tunniksi esim. pienen muuton ajaksi. Hinnoiksi on valittu edullisimmat löytämäni pakettiautojen hinnat yritysten nettisivuilta. Siten pakettiautot eivät välttämättä ole täysin vertailukelpoisia keskenään (esim. erilainen pakettiauton tilavuus, minimivuokra-aika). Hinnat saattavat myös vaihdella mm. pakettiauton koon, ajankohdan, vuokrauksen keston mukaan. Siten sama yritys ei välttämättä ole halvin sekä 2h että 1vko vuokrahinnoilla. Vertailussa mainittu minimivuokra-aika viittaa lyhimpään yrityksen sivustolta löytämääni veloitusaikaan. Auton voi siis mahdollisesti palauttaa aiemminkin, mutta veloitus saattaa silti tulla koko minimivuokra-ajalta.

Pakettiauton vuokraus – Espoo

Pakettiauton vuokraus Espoossa onnistuu useammalta eri toimijalta. Alla olevassa taulukossa on esitelty muutamia pakettiauton vuokrausfirmoja:

pakettiauton vuokraus espoo
Pakettiauton vuokraus – Espoo: Hinnat päivitetty heinäkuussa 2021

Taulukossa esitellyillä firmoilla (24Rent, Pakuovelle.com, Pakukympilla.fi ja BestRent.fi) on useita eri toimipisteitä Espoossa. Siten pakettiauto on mahdollista saada käyttöösi tarvittaessa suhteellisen läheltä.

Pakettiautojen koossa on merkittäviä eroja. 24Rent tarjoaa vuokralle myös isoja (16m3) pakettiautoja, jotka luonnollisesti mahdollistavat isommat muuttokuormat tai isompien tavaroiden kuljettamisen.

Pakuovelle.com ja Pakykympilla.fi vuokraavat pakettiautoja myös lyhyeksi aikaa (esim. yhdeksi tunniksi). 

Kahden tunnin vuokra-ajan hinnoissa on jonkin verran eroa. Hinnaltaan edullisimmat ovat Pakukympilla.fi ja 24Rent.

Pakettiauton vuokraus – Helsinki

Pakettiauton vuokraus Helsingissä onnistuu helposti autovuokraamoiden määrän ollessa suuri. Alla olevaan taulukkoon on koottu esimerkkinä muutamia pakettiautovuokraamoja:

pakettiauton vuokraus helsingissä
Pakettiauton vuokraus – Helsinki: Hinnat päivitetty heinäkuussa 2021

Esimerkkifirmoilla (24Rent, Pakuovelle.com, Pakukympilla.fi ja Vuokraapaku.fi) on kaikilla useampia toimipisteitä ympäri Helsinkiä. Siten auton saa yleensä vuokrattua suhteellisen läheltä kotialuettaan.

Vuokraapaku.fi tarjoaa alueen isoimmat (jopa 22m3) pakettiautot vuokralle. Pienempiin kuormiin sopia pakettiautoja (6m3) löytyy Pakuovelle.com lukuun ottamatta kaikilta muilta esimerkin firmoilta.

Pakuovelle.com ja Pakukympilla.fi mahdollistavat myös lyhyet, yhden tunnin autovuokrat.

Esimerkissä käytetyillä hinnoillaan Vuokraapaku.fi on edullisin vaihtoehto. Edullisimmillaan sen pakettiauton voi saada kahdeksi tunniksi 9€/h hintaan.

Muut palveluntarjoajat Helsingissä ja Espoossa

Pakettiauton vuokraus onnistuu myös monelta muulta palveluntarjoajalta. Esimerkiksi Omago -yhteiskäyttöautopalvelun jäsenet voivat vuokrata pakettiauton palvelun kautta. Lisää tietoa Omagosta ja yhteiskäyttöautopalveluista löydät: Yhteiskäyttöautot Helsingissä ja Yhteiskäyttöautot Espoossa.

Pakettiauton vuokraus – Jyväskylä

Pakettiauton vuokraus Jyväskylässä onnistuu useammalta eri toimijalta. Alla muutamia esimerkkejä:

pakettiauton vuokraus jyvaskyla
Pakettiauton vuokraus – Jyväskylä: Hinnat päivitetty joulukuussa 2021. Hyödynnä Jyväskylän Pakut -alennuskoodi: SAITURINMATKASSA, ja saat 5% alennuksen ensimmäisestä vuokrauksestasi****

Vertailun firmoilla (Jyväskylän Pakut, Vuokraapakut.fi, Jaatinen Rent ja Finn-Rent) on kullakin yksi toimipiste. Toimipisteet sijaitsevat ympäri Jyväskylää, joten pakettiauton voi löytää kohtuullisen välimatkan päästä kotoaan.

Vuokrattavat pakettiautot ovat hyvin eri kokoisia. Finn-Rentin pieni (esim. 6m3) auto on kätevä pieniin kuljetuksiin, kun taas Jyväskylän Pakujen iso (20m3) pakettiauto toimii hyvin isomman asunnon muutossa.

Vuokraapakut.fi ja Jyväskylän Pakut tarjoavat vuokra-autoja myös lyhyisiin vuokratarpeisiin.

Taulukon esimerkkilaskelmassa halvin toimija on Jyväskylän Pakut, jonka hinta kahden tunnin vuokralle on 19,5€/h.

Pakettiauton vuokraus – Kuopio

Pakettiauton vuokraus Kuopiossa onnistuu esimerkiksi seuraavilta toimijoilta:

pakettiauton vuokraus vertailu kuopio
Pakettiauton vuokraus – Kuopio: Hinnat päivitetty joulukuussa 2021. Hyödynnä Kuopion Pakut -alennuskoodi: SAITURINMATKASSA, niin saat 5% alennusta ensimmäisestä pakettiauton vuokrauksestasi **

Kuopiossa on useampia pakettiautojen vuokraajia (esim. Kuopion Pakut, Männistön Autovuokraus ja Hertz), ja niiden toimipisteet sijaitsevat eri puolella kaupunkia. Sopivan palveluntarjoajan voi siten löytää kohtuullisen välimatkan päästä kodistaan.

Taulukossa olevilla firmoilla on kooltaan eri suuruisia autoja valikoimassaan. Isompaan muuttoon sopii hyvin esim. Kuopion Pakujen 20m3 kokoinen pakettiauto, kun taas Hertzin pieni 3m3 auto on ketterämpi pienten esineiden kuljetuksessa.

Männistön Autovuokraus ja Kuopion Pakut tarjoavat pakettiautoja myös lyhytaikaiseen vuokraukseen.

Kuopion Pakut on vertailun toimijoista edullisin kahden tunnin pakettiauton vuokrissa 19,5€/h hinnallaan.

Pakettiauton vuokraus – Lappeenranta

Pakettiauton vuokraus Lappeenrannassa onnistuu esimerkiksi ao. taulukon firmoilta:

pakettiauton vuokraus lappeenranta
Pakettiauton vuokraus – Lappeenranta: Hinnat päivitetty joulukuussa 2021. Hyödynnä Lappeenrannan Pakut -alennuskoodi: SAITURINMATKASSA, ja saat 5% alennusta ensimmäisestä vuokrauksestasi ***

Vertailussa on mukana kolme pakettiauton vuokrausta tarjoavaa yritystä: Lappeenrannan Pakut, MS-Vuokraus ja ST1 Lauritsala. Näistä kullakin on yksi toimipiste Lappeenrannassa.

Pakettiautoja on tarjolla eri kokoisina aina pienemmistä 6m3 autoista isompiin 18m3 autoihin. Siten sopiva pakettiauto löytynee helposti siirrettävän kuorman koosta riippumatta.

Lappeenrannan Pakut tarjoaa pakettiautoja myös lyhyeeseen vuokratarpeeseen.

Taulukon esimerkin kahden tunnin vuokra-ajalle Lappeenrannan Pakut olisi edullisin palveluntarjoaja 19,5€/h hinnallaan.

Pakettiauton vuokraus – Oulu

Pakettiauton vuokraus Oulussa hoituu usealta palveluntarjoajalta. Alla olevassa listassa on muutamia esimerkkejä paikallisista toimijoista:

pakettiauton vuokraus vertailu Oulu
Pakettiauton vuokraus – Oulu: Hinnat päivitetty joulukuussa 2021. Hyödynnä GorillaRent -alennuskoodi: Saituri, niin saat uutena asiakkaana 10% alennuksen pakettiauton vuokrauksestasi*

Vertailussa mukana olevien autovuokraamoiden (GorillaRent, Metrent, Hertz) toimipisteet sijaitsevat ympäri Oulua. Siten pakettiauton vuokraus onnistunee suhteellisen vaivattomasti riippumatta sijainnistasi.

Pakuja on saatavilla eri kokoisina eri käyttötarkoituksiin. GorillaRentin ja Metrentin 13m3 autoihin mahtuu isokin kuorma kyytiin, kun taas Hertzin pienet pakettiautot ovat näppäriä pienempien tavaroiden kuljettamiseen.

GorillaRent on tarjoaa myös lyhyempiä autovuokria (esim. 2 tuntia).

Taulukon esimerkkitapauksessa GorillaRent on hinnaltaan edullisin vaihtoehto 14,95€/h hinnallaan.

Pakettiauton vuokraus – Rovaniemi

Rovaniemellä pakettiauton vuokraus hoituu mm. seuraavien autovuokraamoiden kautta.

pakettiauton vuokraus rovaniemi
Pakettiauton vuokraus – Rovaniemi: Hinnat päivitetty helmikuussa 2022. Syötä GorillaRentin alennuskoodi: Saituri ,niin saat 10% alennuksen vuokrauksen hinnasta.*

Rovaniemellä toimivilla pakettiautovuokraamoilla (GorillaRent, 24Rent, Pakumuutto.com) on toimipisteitä eri puolella kaupunkia. Siten vuokraus onnistuu yleensä kätevästi ilman pidempiä välimatkoja.

Saatavilla on sekä 6 – 7m3 autoja pieniä kuormia varten että isompia 13m3 autoja, jotka soveltuvat paremmin muuttoihin ja isojen huonekalujen kuljettamiseen.

Sekä GorillaRent että 24Rent tarjoavat pakettiautoja myös lyhyisiin 2h autovuokriin. Pakumuutto.com:lla lyhin vuokra-aika on 3h.

Taulukon esimerkissä GorillaRent on vertailun edullisin vaihtoehto 14,95 €/h hinnallaan.

Pakettiauton vuokraus – Tampere

Pakettiauton vuokraus Tampereella onnistuu useammalta palveluntarjoajalta. Alla on muutamia esimerkkejä alueen yrityksistä:

Pakettiauton vuokraus vertailu Tampere
Pakettiauton vuokraus – Tampere: Hinnat päivitetty heinäkuussa 2021

Pakettiauton vuokraus Tampereella onnistuu useammasta eri sijainnista. Taulukossa esitellyistä autovuokraamoista (24Rent, Pakuovelle.com, Autorentti) kaikilla on autoja useamassa toimipisteessä.

Tarjolla on hyvinkin erikokoisia pakettiautoja erilaisiin tarpeisiin. Rentcenter ja Autorentti tarjoavat isoja, jopa 20m3 kokoisia pakettiautoja vuokralle. Pienimmät pakettiautot taas ovat noin 6m3 kokoisia ja soveltuvat hyvin pienemmän kuorman tai esineen kuljettamiseen.

Pakuovelle.com mahdollistaa myös lyhyen, yhden tunnin pakettiauton vuokrauksen.

Esimerkkitapauksessa eri vuokrafirmat ovat hinnaltaan aika lähellä toisiaan. 24Rent, Autorentti ja Rentcenter tarjoavat kahden tunnin pakettiauton vuokrausta alkaen noin 15€/h hintaan.

Pakettiauton vuokraus – Turku

Pakettiauton vuokraus Turussa onnistuu helposti useamman vuokrafirman kautta. Alla on esitelty muutamia yleisiä vuokrafirmoja:

pakettiauton vuokraus vertailu turku
Pakettiauton vuokraus – Turku: Hinnat päivitetty joulukuussa 2021. Hyödynnä uuden asiakkaan 10% alennus* pakettiauton vuokrauksesta GorillaRentiltä. Saadaksesi alennuksen syötä alennuskoodi: Saituri tehdessäsi auton varausta nettisivulla.

Taulukossa olevien autovuokraamoiden (GorillaRent, Pakuovelle.com, Turkupaku.fi ja RA-Vuokraus) myötä pakettiauton vuokraus on mahdollista useasta eri paikasta Turussa.

Pakettiautoja on hyvin saatavilla eri kokoisina. Pienimmät pakettiautot ovat kooltaan hieman alle 6m3. Isompaan kuljetustarpeeseen Gorilla Rent tarjoaa 13m3 ja RA-Vuokraus 20m3 kokoisia pakettiautoja.

Pakuovelle.com mahdollistaa lyhyet, jopa yhden tunnin autovuokrat.

Esimerkin tapauksessa edullisin pakettiauton vuokraus onnistuisi GorillaRentin kautta 14,95€/h hinnalla.

Pakettiauton vuokraus – Vantaa

Pakettiauton vuokraus Vantaalla onnistuu useamman autovuokraamon kautta. Alla olevassa taulukossa on esitelty muumia esimerkkejä palveluntarjoajista:

pakettiauton vuokraus vantaa
Pakettiauton vuokraus – Vantaa: Hinnat päivitetty heinäkuussa 2021

Koosteen autovuokraamot (24Rent, Pakuovelle.com, Pakukympilla.fi ja Teboil Tikkurila) vuokraavat pakettiautoja useassa eri toimipisteessä ympäri Vantaata.

Pakettiautoja on saatavilla useissa eri kokoluokissa (6 – 16m3). Isoimmat pakettiautot löytyvät 24Rent:in valikoimasta.

Lyhytaikaiseen tarpeeseen saa pakettiautoja vuokrattua suurimmalta osalta palveluntarjoajista.

Esimerkin hinnoiltaan Pakukympilla.fi ja 24Rent ovat edullisimmat vaihtoehdot pakettiauton vuokraukseen. Toki erot eivät ole isoja varsinkaan lyhytaikaisissa vuokrissa.

Huom. artikkelin tiedot perustuvat omaan parhaaseen ymmärrykseen mainittujen yhtiöiden palveluista. Palveluiden ehdot ja itse palvelut kehittyvät kuitenkin jatkuvasti, joten suosittelen aina tarkastamaan ajankohtaiset tiedot palveluista ja palvelujen ehdoista ennen ostopäätöksen tekemistä. * GorillaRent -alennuskoodi on osa kaupallista yhteistyötä GorillaRentin kanssa. ** Kuopion Pakut -alennuskoodi on osa kaupallista yhteistyötä Kuopion Pakujen kanssa. ***Lappeenrannan Pakut -alennuskoodi on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lappeenrannan Pakujen kanssa **** Jyväskylän Pakut -alennuskoodi on toteutettu osana kaupallista yhteistyötä Jyväskylän Pakujen kanssa. Lisätietoa edellä mainituista kampanjoista saa yritysten asiakaspalveluista.